Magna

Magna senge – Luksus i hverdagen

Når du sover i en Magna-seng, sover du som en drøm. “Kom i himlen” lyder sloganet bag den danske sengeproducent. Og der er ikke gået på kompromis med hverken komfort eller luksus.

Kender du følelsen af at vågne på et hotelværelse i den skønneste seng med en følelse af at kunne blive liggende hele dagen? Du synker perfekt ned i de bløde materialer og er helt veludhvilet. Med en Magna-seng kan du sove så skønt hver nat. Eksklusiv søvn, royal komfort og luksus i hverdagen er hvad du kan glæde dig over, når du sover i en af Magnas senge.

Både elevationssenge og kontinentalsenge fra Magna er ekstremt komfortable, så uanset dine behov kan du finde en fantastisk seng til din drømmesøvn.

Skandinavisk enkelthed

Magna-senge er udviklet i et eksklusivt, skandinavisk design. Både kontinentalsenge og elevationssenge fra Magna er stilrene og simple, og samtidig stråler de af luksuriøsitet og komfort. Ved første øjekast får man simpelthen lyst til at boltre sig i den behagelig seng fra Magna. 

Magnas kontinentalsenge og elevationssenge bliver både produceret i ensfarvet kvalitetsstof og i det eksklusive, ternede signaturstof, som du måske har set før. Der er primært 6 forskellige farver at vælge mellem: Silver, sort, grå, brun, beige og blå. Må din seng stjæle opmærksomhed i soveværelset, eller skal den have et mere neutralt udtryk? Du kan altså sætte dit eget, personlige præg på din nye Magna-seng ved at vælge udtrykket.

Bæredygtige naturmaterialer i din Magna seng

Både Magna-elevationssenge og Magna-kontinentalsenge bliver designet i Danmark og produceret i Estland. På denne måde opnår sengevirksomheden det bedste fra begge verdener. Kombinationen af dansk ekspertise og passion for detaljer samt Estlands årelange tradition for kvalitetsproduktion giver de fantastiske Magna-senge. Magnas senge bliver lavet i hånden langt hen ad vejen, og der er blik for de nøje detaljer. 

Både kontinentalsenge og elevationssenge fra Magna er lavet med fuldpolstring og dobbelte syninger for at sikre den tårnhøje kvalitet. Desuden er der anvendt bæredygtige naturmaterialer, så du kan lukke øjnene og svæve væk i drømmene med god samvittighed. 

Madrasserne fra Magna er affjedret med pocket-fjedre, der har tre lag af fjedre. Normale madrasser har et eller to lag fjedre, så Magna-senge er mere slidstærke og støtter kroppen mere optimalt. Du kan vælge mellem fire forskellige fastheder, når du vælger blandt senge fra Magna. Du kan altså vælge lige den luksus, der passer til dine drømme.