Lampeskærme

Har du en lampe som du ikke vil smide ud? Så kan du med fordel pifte den op med en ny lampeskærm og give den et nyt udtryk. Her i teksten vil vi komme ind på, hvordan du montere en lampeskærm korrekt og hvilke lampeskærme du kan finde i vores udvalg. Det kan være de forskellige farver og størrelser, læs mere herunder og bliv klogere på lampeskærme.

En lampeskærm kan hurtigt virke som en dyr investering. Men det dyre ved en lampeskærm er faktisk fragt. Hos drømmesengen.dk kan du finde et væld af lampeskærme i forskellige farver, størrelser og materiale. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så skulle det ske der ikke en den rigtige lampeskærm for dig nu, så hold øje med vores sortiment om den ikke kommer i udvalget. Du vil som regel kunne finde nye lampeskærme en gang om måneden, det er der vi fornyer vores sortiment. 

Har du brug for svar på nogle spørgsmål omkring en lampeskærm, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vil vi med glæde besvarer alle dine spørgsmål. 

Sådan montere du din lampeskærm?

For at kunne besvarer det spørgsmål, så skal vi tage udgangspunkt i nogle forskellige modeller. Herunder har vi udvalg 3 forskellige modeller og skrevet en kort beskrivelse af, hvordan du montere den slags lampeskærm. 

Lampeskærm med klemme:

Dette er nok den mest anvendte måde at montere en lampeskærm på og netop derfor har vi også valgt at give et kort resume af det. Fordelen ved denne slags lampeskærm, er at du kan bruge den på næsten alle slags bord og gulvlamper. Det kan du fordi skærmens klemme blot skal klemmes ned over pæren på lampen.

Lampeskærm med bærering:

Hvis du køber en lampeskærm med bæring, så er det vigtigt du tjekker om din lampe har et stativ monteret som bæringen kan monteres ovenpå. Hvis din lampe har et stativ monteret, så kan rolig købe en lampeskærm med bæring.

Lampeskærm med fatningsring:

Dette er nok den mest brugte metode til at montere en lampeskærm. Her skal lampeskærm blot skrues på direkte din lampe ved pæren. Denne lampeskærm bruges dog ofte mest til væglamper og hængelamper og kan faktisk ikke bruges til bordlamper overhovedet. Så hvis det er en lampeskærm til din bordlampe du leder efter, så kan du IKKE bruge denne slags lampeskærme dertil. 

Hvilken størrelse skal min lampeskærm være?

Det kan være et svært spørgsmål at svare på, men der er en fingerregel som man kan bruge. Du tager bordlampens højde og ganger med 0,75, så har du højden på din lampeskærm. 

Hvilke farver kan jeg få min lampeskærm i?

Du kan finde et væld af forskellige farver af lampeskærme i vores udvalg, og vi har med garanti også en lampeskærm som vil passe perfekt til din bordlampe, gulvlampe eller måske loft lampe. Herunder kan du se de farver, som vi har i vores udvalg lige nu:

  1. Grå
  2. Mørkegrå
  3. Gul
  4. Hvid
  5. Sort
  6. Glas