Sonno

Sonno senge i dansk kvalitet

Drømmer du om at sove skønt og vågne udhvilet op hver eneste dag? Så bør du tage et kig på senge fra Sonno. Udvalget består både af kontinentalsenge, madrasser og elevationssenge fra Sonno – der er noget for alle.

Senge fra Sonno er dansk produceret, og du kan derfor være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Produktionen af Sonno-senge bygger på stor erfaring og solide traditioner inden for håndværk. Du kan altså være sikker på, at din nye seng fra Sonno giver dig en skøn nattesøvn langt ud i fremtiden.

5 komfortzoner med en madras fra Sonno

Madrasser fra Sonno er designet med 5 komfortzoner. Du har sandsynligvis hørt senge-begrebet “komfortzone” før, men hvad er en komfortzone egentlig? 

En komfortzone er et sted i madrassen, der varierer i enten hårdhed, dybde eller fylde fra resten af madrassen. Madrasser med komfortzoner giver din krop den optimale støtte, når du sover, fordi kroppen bliver aflastet på de rigtige punkter – og denne støtte kan du få med en seng fra Sonno. 

Fidusen med komfortzoner i madrasser er, at din rygsøjle vil danne en ret linje, når du sover – uanset hvor mange gange du vender og drejer dig i din søvn. Det aflaster ryggen. Med en Sonno-seng vil du altså opleve større bevægelighed og overskud i hverdagen, da din krop har hvilet sig på bedste vis under nattesøvnen. 

Senge fra Sonno er lavet med madrasser, der har 5 komfortzoner: Nakkezone, skulderzone, hoftezone, skulderzone og nakkezone. Zonerne er spejlvendte, så du kan vende madrassen, som du har lyst til. Netop nakke, skuldre og hofter er områder af kroppen, der er udsatte i hverdagen og ofte bliver ømme og stive. Derfor er det vigtigt at tage sig godt af dem med en god, stabil nattesøvn – og det kan du klare med en seng fra Sonno.

Madrasser med komfortzoner fås både til kontinentalsenge og elevationssenge fra Sonno. 

Sonno elevationsseng

Med en elevationsseng fra Sonno får du muligheden for at justere sengen, så du kan støtte led og muskler, der har brug for det. Du kan både variere højden og positionen af hovedenden og fodenden på din Sonno-elevationsseng, så du kan finde den helt rette stilling. Måske vil du sidde behageligt op, mens du læser en bog? Måske har du ondt i lænden, så den skal støttes på en bestemt måde? Med en elevationsseng fra Sonno får du velvære og komfort. Hvem fortjener ikke lidt selvforkælelse?