Viking

Få svensk skov i soveværelset med en Viking seng

Viking er en svensk sengeproducent, der producerer kvalitetssenge til hele verden. Uanset om du vælger en Viking-elevationsseng, en Viking-kontinentalseng, boksmadras eller en sengeramme, er du garanteret topkvalitet. 

Alle Vikings senge er produceret af svensk grantræ, som maksimalt vokser i en radius af 15 kilometer fra fabrikken midt i de smålandske skove. På denne måde bliver transportvejen mindsket. Den svenske gran, der bliver brugt i Vikings senge er FSC-mærket, hvilket vil sige, at skovene forvaltes både økologisk, økonomisk og socialt ansvarligt. 

Viking går op i kvalitet og detaljer, og hvert eneste søm i din Viking-seng er banket korrekt i. Kvaliteten og funktionaliteten af det svenske håndværk er helt i top. Uanset om du vælger en Viking-elevationsseng eller en Viking-kontinentalseng får du et produkt, der er bygget til at give dig en skøn nattesøvn mange år ud i fremtiden.

Optimal komfort med en Viking seng

Mange års erfaring gør at Vikings senge er produceret med geniale teknologier, der er designet til at aflaste din krop på den mest optimale måde om natten. Senge fra Viking indeholder blandt andet flere lag af forspændte fjedre, hvilket gør, at madrassen tilpasser sig din anatomi på den bedste måde. 

Som den eneste sengeproducent i Skandinavien har Viking-senge en unik zoneklassificering. Det betyder blandt andet, at skulderzonen giver plads til både smalle og brede skuldre. Du kan altså vælge en Viking-seng, der matcher dine behov på en prik. 

Madrasserne i både Vikings kontinentalsenge og Vikings elevationssenge er vendbare, så du kan bruge begge sider af madrassen. 

Sundt indeklima med Viking senge

Alle Vikings senge er produceret i et allergivenligt materiale – også kaldet hypoallergene senge. Du kan altså roligt gå til ro og slippe bekymringerne, når du sover i din Viking-seng, for der er ingen fare for at få udslæt eller andre symptomer på allergi. Din hud vil elske din Viking-seng. 

Både Viking-kontinentalsenge og Viking-elevationssenge er OEKO-TEX STANDARD 100-certificerede. Det betyder, at tekstilerne er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer, og det er altså en miljørigtig produktion. 

Det sundhedsvenlige materiale er desuden godt for indeklimaet. Din nye Viking-seng booster den rene luft i soveværelset, luftkvaliteten styrkes, og så vågner du mere udhvilet næste dag. Måske det endda føles som at sove midt i den friske, svenske Smålandsskov?