Nexus

“Let your dreams come true” i en seng fra Nexus

Du skal vælge en seng fra Nexus, hvis du vil sove i en seng, der er håndlavet i topkvalitet. Nexus-senge giver oceaner af muligheder for tilpasning, så du kan skabe en seng, der passer perfekt til din krop og dine behov. Der er både muligheder for en kontinentalseng, boxmadras eller en elevationsseng fra Nexus.

Sloganet “Let your dreams come true” beskriver godt, at en seng fra Nexus tager dig i himlen og booster din søvnkvalitet. En god nats søvn kan gøre underværker, og ved at byde en Nexus-seng velkommen i dit hverdagsliv, vil du sandsynligvis opleve at få mere overskud i din dagligdag.

Stort udvalg af Nexus senge

Nexus’ sortiment af senge byder på et væld af forskellige muligheder for at sammensætte din drømmeseng. Har din bolig et stilrent og minimalistisk udtryk, eller drømmer du om en seng, der kan bringe kulør i hverdagen? Nexus-elevationssenge og kontinentalsenge tilbydes i seks forskellige farver: Brun, sort, blå, grå, beige og silver. 

Måske leder du efter en Nexus dobbeltseng, hvor du kan sove trygt med din kære? Eller måske passer en smallere enkeltmandsseng bedre til dig, hvis du ikke har behov for at brede dig? Nexus-senge varierer også meget i blødhed. Den komfortable madras findes nemlig i fire forskellige grader af fasthed og blødhed. 

Der er altså rig mulighed for at vælge lige netop den seng fra Nexus, der matcher dine fysiske og stilmæssige præferencer. Fælles for alle senge fra Nexus er den flotte finish, hvor syningerne eksempelvis altid sidder lige over hinanden. I din Nexus-seng vil du ikke opleve hurtige lappeløsninger. 

Naturmaterialer i alle Nexus senge

Alle senge fra Nexus er fremstillet i gode materialer uden kemikalier. Med en seng fra Nexus kan du altså sikre dig, at din hud ikke tager skade, mens du sover. Tekstilerne i både Nexus-elevationssenge og Nexus-kontinentalsenge er uden kemikalier. Desuden er træet i senge fra Nexus ikke imprægneret, og limen er svanemærket. Det er sundt for både kroppen og indeklimaet.  

Alle Nexus’ senge er OEKO-TEX STANDARD 100-certificerede. Det betyder, at tekstilerne er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer, og det er altså en miljørigtig produktion. 

Topmadrassen i Nexus-senge er produceret i 60% Øko-Tex certificeret naturlatex, så din krop kan ånde ubesværet gennem madrassen, når du sover.