Tilbud på boxmadrasser

Skal den gamle seng skiftes ud med en boxmadras?

En boxmadras er den perfekte løsning for dig, som ønsker en god og behagelig nattesøvn. Sengen af lavet af gode materialer som både er utrolig holdbare, men som også er billige, det gør at du også kan købe sengen billigt. 

Du kan finde et væld af forskellige størrelser når det kommer til boxmadrasser og vi har helt sikkert også den optimale størrelse til dig. Gå på opdagelse i vores store sortiment af boxmadrasser og se om der ikke skulle være den model som du leder efter på tilbud. 

Disse størrelser er der solgt flest af:

  1. 160 x 200 cm
  2. 140 x 200 cm
  3. 120 x 200 cm
  4. 90 x 200 cm

Køb en boxmadras på tilbud i dag på vores hjemmeside!

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras er ofte den første seng vi køber til boligen, enten hvis vi lige er flyttet hjemmefra eller ungerne er blevet gamle nok til at få en normal seng. Det er da heller uden grund at vi ofte køber en boxmadras, det er nemlig en seng med en rigtig god komfort og en seng som kan holde mange år frem.

Du kan også finde et væld af sengegavle her på siden. En sengegavl kan du opsætte bag enden af sengen, og give sengen et mere moderne design. En boxmadras er en seng i den billige ende, og så tænker de fleste at det nok er en dårlig seng? Men det er faktisk ikke korrekt, grunden til en boxmadras er billigere end en kontinentalseng eller elevationsseng er at der ikke er gjort meget ud af designet, du for som sagt en madras i en box. De vil hellere bruge pengene på en god madras end på at gøre den lækker at se på.

Boxmadrasser har det med at være mere robuste og så er det også utrolig nemme at flytte rundt på. Så hvis du har soveværelse på 2 sal, så er det en utrolig nem seng at bære op, den kan både skilles af og så vejer den ikke særlig meget. 

Alt i alt har boxmadrasser en række fordele, som gør dem til et godt valg for mange mennesker. Hvis du er på udkig efter en seng, der både er komfortabel og billig, kan en boxmadras være det perfekte valg for dig.

Hvad er fordelene ved at købe en boxmadras på tilbud?

Der er mange fordele ved at købe en boxmadras, bl.a. følgende:

Sengen kan holde i utrolig mange år frem, uden noget vedligeholdelse. Den er bygget af stærke og holdbare materialer, som gør den utrolig hårdfør overfor det meste.

En boxmadras har ofte opbevaringsmuligheder. Du kan finde boxmadrasser med opbevaring under madrassen, hvilken gør den til det optimale valg, hvis du bor i et mindre hus eller lejlighed.

Ved første øje kast, kan sengen godt virke meget kedelig og som en klods. Men ved at købe en sengegavl eller et flot sengetæppe kan du hurtigt pifte sengen op, så den matcher dit moderne hjem.

Leder du efter en komfortabel og billig boxmadras på tilbud? Så skal du ikke lede længere end til vores kollektion af forskellige boxmadrasser.

Sengene er kun fremstillet af de bedste materialer og håndværk, så du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Der er en række forskellige stilarter at vælge imellem, så du er sikker på at finde en, der falder i din smag.