Dormire

Kvalitetssenge til gode priser med Dormire

Med en Dormire-seng kan du sove trygt og godt om natten. Konceptet er nemlig, at du kan sammensætte sengen, så den passer perfekt til dine behov. Sortimentet hos Dormire består både af forskellige størrelser, farver, toppe, ben og fjederindlæg. Desuden har du muligheden for at vælge mellem tre slags boxmadrasser, en Dormire-kontinentalseng eller en Dormire-elevationsseng.

Fælles for alle Dormire senge er, at designet er tidløst, enkelt og minimalistisk. Her finder du ikke snørklede detaljer, finurlige udsmykninger og prangende farver. Hovedfokusset hos Dormire er nemlig komfort. Det britiske sengebrand har lagt alt energi i at udvikle behagelige komfortsenge, så du kan sove trygt og drømme sødt.

Dormire elevationsseng

Med en elevationsseng fra Dormire får du en kvalitetsseng med justerbare egenskaber. Sengen er produceret med en motor, så du kan variere højden og positionen af både hovedenden og fodenden. Der følger en fjernbetjening med, så du kan styre elevationssengen fra Dormire. 

Ligesom ved andre typer af senge består elevationssengen fra Dormire af en springmadras og en topmadras. Springmadrassen har primært ansvaret for støtten i sengen, mens topmadrassen sørger for at komforten er i top. 

Fordelen ved at vælge en elevationsseng fra Dormire er at du kan justere sengen, så du reducerer smerter i led og muskler. Derudover kan du få støtte i ryggen, så du kan sidde blødt, når du læser en bog. Hvem fortjener ikke lidt forkælelse? Med en elevationsseng fra Dormire får du i høj grad komfort og velvære.

Dormire kontinentalseng

Med en kontinentalseng fra Dormire får du en solid seng, der giver fantastisk komfort. En kontinentalseng består nemlig af hele tre forskellige madrasser, der har hver deres brugbare funktion. Nederst i din Dormire-kontinentalseng er der en boxmadras, i midten en springmadras og øverst en topmadras. 

Boxmadrassen i kontinentalsengen er fundamentet, der gør sengen solid. Springmadrassen ovenpå sørger for resten af støtten. Øverst på kontinentalsengen er der en topmadras, der har ansvaret for at du ligger behageligt. Den styrer altså komforten. 

Fordelen ved en kontinentalseng fra Dormire er, at den giver dig optimal støtte og komfort grundet de tre madrasser. Det er stort set ikke muligt at ligge dårligt i en kontinentalseng.

Alle senge fra Dormire har det til fælles, at de er produceret i god kvalitet og i et smukt design. Om du har brug for en Dormire-kontinentalseng eller en Dormire-elevationsseng afhænger af dine behov. Med begge senge fra Dormire kommer du til at sove som en drøm.