Kaagaard

Kaagaard senge – Dansk kvalitet og design

Kaagaard er et dansk brand, der har produceret kvalitetsmøbler siden 1960 i Kjellerup. Kaagaard-senge er kendte for det gode, danske håndværk og et flot, stilrent og minimalistisk design. Din nye Kaagaard-seng passer garanteret ind i dit soveværelse. Det stilrene udtryk gør det nemlig nemt at indrette sengen i enhver form for boligindretning. 

Kaagaard producerer både sengerammer, sengebunde og madrasser, så du kan helt selv samle din Kaagaard-seng og vælge de elementer, der er bedst til lige netop din krop. Samle-selv-løsningen gør det muligt at vælge en af Kaagaards senge, der både matcher din økonomi og præferencer for blandt andet hårdhed, elevationsmulighed og type af sengeben. 

Den populære sengeproducent er blandt andet kendt for sin Kaagaard Sengeramme Model 380, der kan kombineres med både elevationsbunde, rammebunde eller en boxmadras. Du kan læse mere om Kaagaard 380-sengerammen længere nede. 

Innovativ opbevaring under Kaagaard senge

Kaagaards sengerammer giver god mulighed for opbevaringsplads under sengen. Sengeproducenten har nemlig designet innovative løsninger til elementer, du kan tilkøbe, når du køber en seng fra Kaagaard. Det er en god måde at udnytte pladsen på. Du kan for eksempel få skuffer med hjul, der kan rulles ind under sengerammen. Her kan du opbevare ekstra tøj, håndklæder, jakker og andet, så det ikke fylder i skabe, der tager meget plads i rummet. 

Foruden sengerammer og senge designer Kaagard også kommoder, sengeborde, spejle og garderobeskabe. Du kan dermed skabe en klar linje i din indretning og vælge dine møbler, så de passer i samme stil.

Kaagaard sengerammer

Enkelt design og funktionalitet spiller sammen i alle Kaagaards sengerammer. Du kan få modeller til både enkelt- og dobbeltsenge, og sengerammerne fra Kaagaard bliver udbudt i en række forskellige farver og materialer. Du kan blandt andet vælge mellem materialerne eg og bøg samt mellem farver som naturlig (oliebehandlet), sortmalet og hvidmalet. Mulighederne er mange, og de bliver kun endnu flere, når du skal vælge ben til din sengeramme. 

Kaagaard er kendt for deres populære Kaagaard Sengeramme Model 380, da det er en universel sengeramme, som passer ind i de fleste soveværelser. Design og kvalitet er i top, og det er den ideelle sengeramme til dig, der gerne bare vil have en simpel, flot seng. Kaagaard Sengeramme Model 380 kommer i sortmalet, hvidmalet, bøg og oliebehandlet eg. Desuden kan du vælge mellem stålben eller træben. Ønsker du at bruge en rullelamelbund oven på din Kaagaard Sengeramme Model 380, kan du købe og montere nogle bærelister.