Auping

Kvalitet i 125 år med en Auping seng

Den kvalitetsbevidste sengeproducent Auping blev etableret i Holland i 1888, og lige siden har Auping senge sørget for en god nattesøvn til sengeejerne. I 125 år har Auping udviklet senge, og du kan derfor være helt sikker på, at kvaliteten er i top. 

Vi har et stort udvalg af senge fra Auping. Du kan både finde samlede Auping-senge samt de enkelte dele som Auping-sengerammer, stel, madrasser og produkter fra Auping på tilbud. 

Auping sengerammer og senge i flot kvalitetsdesign

Ifølge Auping er en god nattesøvn grundlaget for en frisk dag, masser af energi og et godt liv. Med denne filosofi har Auping udviklet senge, så du vågner veludhvilet, restituerer og sover uden forstyrrelser. 

Vælger du en Auping sengeramme eller seng, får du foruden komfort og kvalitet også et smukt design. Det er en ære for det hollandske mærke at levere senge, der er æstetiske og minimalistiske. En Auping seng er altså et moderne og stilsikkert valg. 

Bæredygtighed med Auping senge

Hvis du går op i at tage ansvar for miljø, klima og energi, er Auping et godt tilbud til dig. En kerneværdi for Auping er nemlig at producere bæredygtige senge og nedsætte CO2-udslippet og miljøaftrykket. Du kan altså sove ekstra godt med ro i maven i din nye Auping-seng. 

Mød de kendte modeller fra Auping

  • Noa-serien er indbegrebet af ægte, skandinavisk elegance. Sengerammen i Auping Noa-sengen er produceret i naturlige materialer, sengegærdet har smukke detaljer og udtrykket er minimalistisk.
  • Med en Auping Auronde-seng får du kvalitet i topklasse. Sengen er nemlig lavet i 16 lag af bøgetræ, hvilket gør den meget solid og holdbar. De afrundede former giver denne Auping-seng et organisk udtryk.
  • Auping Original-serien bringer kulør ind i soveværelset – måske får du farverige drømme? Sengerammen i stål giver stærke linjer, og du kan vælge mellem en række forskellige farver til sengegærdet. Det er et godt tilbud til dig, der vil sætte et personligt præg på en minimalistisk seng fra Auping.
  • Auping tager bæredygtighed til et nyt niveau med deres Essential-serie. Det er nemlig den første seng i verden, der kan genanvendes 100%. Essential Auping-sengen er ideel til dig, der vil lukke øjnene med ekstra ro i sindet, da du både sover godt og har god samvittighed på klimafronten på samme tid.

Se også vores udvalg fra casablanca her.