Vaser

Find vaser online

Vasen er en smuk genstand, som ofte bliver glemt eller gemt væk i hjemmet og det er synd hvis du spørger os! En vase kan nemlig være med til at gøre din indretning unik og den kan være med til at skabe en råd tråd igennem hele din indretning, så den virker mere komplet. Vaser findes i mange forskellige former, farver og materialer, og så kan de bruges på et utal af forskellige måder. Du kan finde et stort udvalg af moderne og unikke vaser i vores sortiment. Vi udvider hele tiden udvalget og derfor tør vi godt garantere dig at vi også har en vase som vil passe perfekt ind i din indretning.

Har du nogle spørgsmål om en speciel vase eller noget helt andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os og så vil vi besvarer dine spørgsmål så godt som muligt!

Her på siden finder du blandt andet stelton vaser, der er kendt for sit unikke udtryk i farver, du kan også finde lene bjerre vaser i vores sortiment. Lene bjerre er et utrolig anerkendt og populært mærke, som du kan finde i de fleste danske hjem. Deres unikke og minimalist design, gør at deres vaser kan bruges i mange forskellige slags indretninger.

Se nogle af de mærker du kan finde vaser fra herunder:

1. Lene bjerre
2. Stelton
3. Jolipa
4. Present time
5. Knabstrup
6. Senso

Derudover så udvider vi hele tiden vores sortiment, så der vil løbende kommer flere forskellige mærker på siden. Find den perfekte vase til din bolig i dag, og spar mange penge.

Den perfekte vase til dit hjem

Den vase du vælger til dit, vil være med til at fortælle hvem du er som person og fortælle dine gæster om dig og dine værdier. Er du en person som tiltrækkes af finurlige detaljer og krusninger – eller ligger din kærlighed i enkeltheden, de glatte overflader, de store buer og bølger, det er nogle af de ting som dine gæster kan gætte sig frem til om dig ved at kigge nærmere på dine vaser.

Du kan både finde små søde vaser, men du kan også finde store gulvvaser i vores udvalg. Vælg den vase som passer til dig og din personlighed, men også den vase som vil passe perfekt til din indretning og give din indretning det sidste skub for at blive komplet.

Inden du beslutter dig for hvilken vase der vil passe ind hjemme hos dig, så er det altid en god ide at spørge dig selv om hvad den skal bruges til? Skal det være en gulvvase som fylder det kedelige hjørne ud? Eller skal det måske være en dekroativ vase som skal gøre lysningen mere hyggelig?. Når du har besluttet dig for de ting, så er du klar til at handle nye vaser hjem til din bolig og være sikker på, at du køber en vase hjem som vil passe til formålet.