Jensen

Jensen senge – Norsk drømmesøvn siden 1947

I Svelvik tæt på Oslo bliver alle Jensen-senge produceret – og det har de gjort i 75 år. De mange år på bagen gør, at din Jensen-seng er produceret i topkvalitet. Sengevirksomheden udvikler stadig nye, optimerede løsninger og teknologier, og på denne måde har de opnået stor erfaring. 

Jensen ved, at søvnkvalitet er grundlaget for en sund livsstil og overskud i hverdagen. Derfor har sengeproducenten en stor passion for liggekomfort. Med en Jensen-seng er du garanteret solidt håndværk og en fantastisk sengekvalitet, der giver dig optimal søvnkvalitet. 

Uanset om du leder efter en Jensen-elevationsseng, en komfortabel madras, en Jensen-seng på tilbud eller blot vil snuse lidt til priser på Jensen-senge, så har den erfaringsrige sengeproducent garanteret noget, du kan bruge. Alle Jensen-sengene har i hvert fald til fælles, at håndværket er helt i top. Og mottoet “It’s not just a bed. It’s a Jensen” er da også meget sigende for kvaliteten på alle senge fra Jensen. 

Originalt zonesystem i Jensen senge

Passionen for liggekomfort stråler ud af alle senge fra Jensen, og du kan være sikker på at få en himmelsk søvn. Med stor ekspertise og viden om søvnkvalitet er Jensen-senge produceret med et originalt zonesystem, der omfavner din krop på bedste vis – det gælder både Jensens elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser.

Kroppen er tungere på nogle områder end andre, og nogle zoner af kroppen har derfor mere brug for støtte end andre. Dét er princippet bag zonesystemet i alle Jensen-senge. Skuldre og hofter er oftest lidt tungere, og derfor får de en fastere støtte, når de synker dybere ned i madrassen i Jensen-sengen. 

Døjer du med rygproblemer eller andre skavanker, så er en Jensen-seng et godt tilbud til dig. Erfaring og ekspertise har ført til, at alle Jensen-senge har den perfekte balance mellem blødhed og fasthed. Senge fra Jensen giver en behagelig og jævn støtte til hele kroppen, så du får en sund søvnkvalitet og er god ved din krop. Du får god kvalitet af din seng til prisen. 

Affjedringssystem i din Jensen seng

For at skabe den korrekte støtte i Jensen-senge har firmaet udviklet komfortable affjedringssystemer, der øger liggekomforten. Den nyeste innovation er Jensen Aloy 3.0, der skruer helt op for liggekomforten i sengene fra Jensen. Sengeproducenten har patent på den geniale teknologi, hvor fokus er at skabe øget støtte og bæreevne om hoften, så kroppen ikke synker usundt ned i madrassen. Det sikrer en rolig nattesøvn, hvor du ikke vender og drejer dig.