Tempur

Himmelsk søvn i Tempur senge

Historien om sengeproducenten Tempur starter i 1960’erne, da NASA opfinder et nyt materiale, der skal bruges til at polstre astronauter ved start og landing. Grundlæggerne af Tempur studser over, at man ligger helt fantastisk i det bløde materiale, og derfor udvikler de verdens første viskoelastiske madras – grundstenen i Tempur senge. Faktisk er der færre end 10 personer i hele verden, der kender til opskriften bag det unikke materiale. Du får altså en seng, der er som lavet på himmelsk, hemmelig magi. 

I dag er Tempur-senge at finde over hele verden, og sortimentet består både af Tempur-kontinentalsenge, Tempur-elevationssenge, boksmadrasser, stilfulde sengestel, topmadrasser og bløde puder. Èn ting har de mange produkter til fælles: Tempur-senge giver dig en himmelsk søvnkvalitet, og de stammer fra en NASA-opfindelse.

Hemmeligheden bag Tempur senge

Det magiske materiale i senge fra Tempur er memory foam, men opskriften er unik, og din Tempur-seng vil derfor ikke minde om andre senge med memory foam. Materialet er viskoelastisk, hvilket betyder, at milliarder af ultrasensitive, åbne celler bevæger sig i flydende og fast form. Når du lægger dig ned i en Tempur-seng, vil du derfor opleve, at du med det samme bliver omsluttet af madrassen. Cellerne reagerer på din krops temperatur, vægt og form og tilpasser sig efter din anatomi. Både Tempur-kontinentalsenge og Tempur-elevationssenge vil altså aflaste og støtte din krop, som du har brug for det. 

Hvis du vælger at dele en dobbeltseng fra Tempur med din partner, vil du desuden opleve, at madrassen absorberer bevægelserne, så I forstyrrer hinanden mindre under søvnen. 

Optimal kvalitet i Tempur elevationssenge og kontinentalsenge

Senge fra Tempur er de eneste, der har mærket “Certified Technology” med tilladelse fra US Space Foundation. Derudover er enhver Tempur-seng LGA-testet og TÜV Rheinland certificeret, hvilket betyder, at den lever op til verdens strengeste krav til skadelige stoffer, allergener m.v. Du kan derfor sove trygt, godt og sundt i din nye Tempur-seng – uanset om det er en Tempur-kontinentalseng eller en Tempur-elevationsseng. 

Madrasserne i senge fra Tempur bliver produceret på en dansk fabrik på Fyn, alle Tempur-sengene lever altså op til danske krav. Desuden går hver enkelt madras gennem 67 kvalitetstjek i produktionen. Du kan altså være helt sikker på, at din nye seng fra Tempur giver dig optimal komfort og velvære.