MasterBed

MasterBed giver dansk kvalitet

MasterBed er en dansk sengevirksomhed, der laver gode og funktionelle senge til hele Danmark. Senge fra MasterBed er produceret i Danmark, og derfor lever de også op til alle krav, der er til social og økonomisk bæredygtig produktion. 

Du kan dermed også være sikker på, at sengene lever op til danskernes krav og ønsker til både kvalitet og komfort.

Tekstilerne, der bliver brugt i sengene fra MasterBed, er uden skadelige stoffer. Det er sundt for både din krop og for indeklimaet. Vi bruger utallige timer af vores liv i sengen, og det er derfor vigtigt, at vi sover i gode materialer, der er sunde for huden. Med en seng fra MasterBed kan du være helt sikker på, at din hud ikke tager skade af de materialer, sengen er fremstillet i.

Skandinavisk enkelthed hos MasterBed

MasterBed designer deres senge i stilen skandinavisk minimalisme. Det er et meget enkelt design, og de rene linjer står klart. Mange detaljer kan forstyrre øjet og skabe uro. For de fleste skal et soveværelse være et pusterum, en rolig oase og et fredfyldt rum, hvor man kan drømme sig væk uden at blive unødvendigt forstyrret. Med en MasterBed-seng kan du slippe alle tanker og lade uroskabende elementer blive udenfor. 

MasterBed-senge findes i forskellige farvetoner, men fælles for dem alle er, at de er meget nedtonede. De afbalancerede farver stemmer godt overens med det minimalistiske og enkle udtryk.

Det enkle design hos MasterBed kan derfor flot indgå i en minimalistisk indretning af dit soveværelse. Du kan sove trygt i de rolige omgivelser. Omvendt kan en enkel seng fra MasterBed også give plads til, at du kan skrue op for de sprudlende detaljer på andre områder i soveværelset. Snørklede krukker, blomstrede vaser og frodige planter kan være et godt supplement til din enkle MasterBed-seng.

MasterBed – Komfort til alle

MasterBed laver senge, der er til at betale sig fra. Alle skal have råd til en god nattesøvn, da det er afgørende for overskud i hverdagen. Søvnkvalitet må ikke blive en luksus for de bedrestillede. Derfor bliver MasterBed-senge solgt til overkommelige priser. 

Det betyder dog ikke, at MasterBed går på kompromis med kvaliteten. Du får stadig fantastisk komfort med en MasterBed-seng. Men det er komfort, som alle kan være med på.