Dunlopillo

Dunlopillo senge med latexmadras

Dunlopillo kan snart fejre 100-års jubilæum, da de har produceret komfortable senge siden 1929. Dunlopillo -senge så dagens lys sammen med en ny, genial opfindelse: Latexmadrasser. 

Dunlopillo opfinder latex-madrassen efter utallige eksperimenter med flydende latexmælk, der størknes og bliver til en fast, bevægelig masse. Derefter skummer man latex-massen med røremaskiner, og til sidst bager man hele massen i en ovn. I dag er Dunlopillo-senge kendetegnet ved materialet naturlatex. 

Naturlatex gør madrasserne formstabile. Hvad end du vælger en Dunlopillo-elevationsseng eller en Dunlopillo-kontinentalseng kan du være sikker på at få topkvalitet. Naturlatex giver nemlig god fleksibilitet, og du kan nøje vælge, hvor hård eller blød din Dunlopillo-seng skal være. 

Dunlopillo senge – Dansk eksperterfaring og kvalitet

Med en seng fra Dunlopillo kan du være helt sikker på at få en seng i topkvalitet. Alle Dunlopillos senge er nemlig håndlavede. Fabrikken ligger i Thy, hvor det erfarne personale samler, finsliber og sikrer kvaliteten af alle Dunlopillos senge. Det er dansk håndværk og præcision, når det er bedst. Både Dunlopillos elevationssenge og kontinentalsenge er lavet med det gode, solide håndværk og med blik for hver enkel detalje. 

Naturlige materialer i din Dunlopillo seng

Fælles for både Dunlopillos elevationssenge og Dunlopillos kontinentalsenge er, at de er lavet i naturlige materialer. Det betyder, at du kan sove sødt uden forstyrrende temperatursvingninger. 

Naturlatex samler hverken husstøvmider eller bakterier, og din Dunlopillo seng er derfor helt allergivenlig. Desuden er naturlatex åndbart, og de åbne cellestrukturer i det naturlige materiale gør, at fugt og sved forsvinder. Med en Dunlopillo-seng sikrer du dig et skønt sovemiljø, der er både rent, behageligt og sundt. Og netop dét er grundlaget for den nødvendige, gode nattesøvn.

Dunlopillo kontinentalsenge og elevationssenge er bæredygtige

En kerneværdi for den populære sengeproducent er bæredygtighed, og alle Dunlopillo-senge er OEKO-TEX STANDARD 100-certificerede. Det betyder, at alle sengene er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer, og det er altså en miljørigtig produktion. 

Dunlopillos latex-madrasser fremstilles af saften fra gummitræer i FSC-godkendte plantager. Skovene forvaltes altså både økologisk, økonomisk og socialt ansvarligt. Det bruger 800 dages tapning fra ét gummitræ at lave indhold til én madras. Og selvom træerne kan bruges til at tappe gummi i 32 år, får de lov at blive i skoven, til de er over 100 år. Når gummitræerne fældes, sørger Dunlopillo for at plante nye træer, så skoven bevares, og den bæredygtige produktion sikres.