Sawana

Enkelt design med en Sawana seng

En seng skal bruges til at sove i, og derfor er Sawana-senge designet meget enkelt og simpelt. Senge fra Sawana er ikke farverige, prangende og detaljerede – fokus ligger i komforten og i funktionaliteten.

Dermed kan din nye Sawana-seng også passe ind i enhver indretning. Det simple design går godt med en minimalistisk indretning af din bolig. Enkeltheden fjerner forstyrrende støj for øjet, så hvis du har svært ved at finde ro, når det roder, er en Sawana-seng det perfekte valg for dig. Du kan sove godt i de rolige omgivelser.  

På den anden side giver det enkle design på Sawanas senge dig mulighed for at skrue op for unikke detaljer, spændende farver og eksperimenterende interiør i dit soveværelse. Snørklede krukker, blomstrede vaser og frodige planter kan være et godt supplement til din minimalistiske Sawana-seng. Din indretning bliver kort sagt meget elegant.

Sawana senge med opbevaring

Mangler du plads til opbevaring af varme vinterstøvler, ekstra dyner, gammelt tøj eller badmintonketchere? Skabe, reoler og kommoder fylder meget i boligen, så hvorfor ikke bruge noget plads, som ellers ville gå til spild? 

Mange af Sawanas senge er designet med mulighed for pladsopbevaring under sengene. Skufferne kan trækkes ud, så du kan fylde din seng fra Sawana med de ting, du ikke kan finde plads til i boligen. En Sawana-seng er altså den optimale løsning for dig, der drømmer om et hjem uden rod, men samtidig ikke kan skille dig af med dine kære ejendele.  

Endnu en fordel ved at vælge en Sawana-seng med opbevaring er, at rengøringen bliver nemmere. Støv, skidt og nullermænd samler sig ikke under sengen, da skuffemodulerne flugter med gulvet.

Bland-selv-seng fra Sawana og andre brands

Senge fra Sawana består af tre hovedprodukter: En Sawana Springbox, enkle og robuste planbunde med springindlæg og mulighed for opbevaring under sengen. Planbundene giver dig en god base, og de er solide, så de holder mange år ud i fremtiden. 

Du kan frit sammensætte de tre elementer i din Sawana-seng, så din seng bliver præcis, som du ønsker og opfylder det, du har brug for i hverdagen. Det er også muligt at blande et element fra Sawana med produkter fra andre gode sengebrands. Populære kombinationer kan blandt andet være med madrasser fra Dunlopillo eller Tempur.