Velour sofa

Er det blevet tid til at skifte den gamle sofa ud med en ny moderne velour sofa?

Så kan du med fordel se vores store udvalg af sofaer i velour. Du kan finde sofaerne i mange forskellige farver og størrelser, og vi har helt sikkert også den størrelse som du leder efter! Vi udvider også hele tiden vore sortiment af sofaer, så skulle det ske vi ikke har den model som du søger, så er du altid velkommen til at skrive til os. Så vil vi se om vi kan skaffe den ønskede sofa hjem til dig.

Sofaen er ofte hjertet i vores bolig, og det er der hvor vi bruger det meste af vores tid når vi hjemme. Derfor mener vi hellere ikke du skal gå på kompromis når du skal finde den perfekte sofa i velour. Derfor har vi samlet et stort udvalg af de bedste sofaer i velour et sted til dig, så du nemt kan finde et overblik over de bedste og mest moderne sofaer lige nu!

Find et bredt udvalg af velour sofaer

En sofa i velour er gået hen og blevet meget moderne de sidste par år, faktisk er materialet velour i sig selv utrolig populært, uanset om det er til sofaen, spisebordsstolen eller måske lænestolen. Det er da hellere ikke uden god grund at det er så populært, for selve materialet er utrolig hårdfør og så giver det rummet et helt unik udtryk som de fleste jagter i indretningen. 

I vores udvalg kan du finde velour sofaer i disse størrelser:

 1. 2 personers velour sofa
 2. 2,5 personers velour sofa
 3. 3 personers velour sofa
 4. 3,5 personers velour sofa

Hvilket farver kan jeg finde på siden?

Når man snakker velour, så snakker man også fede farver! Og derfor vil vi også komme lidt ind på hvilket farver, du kan finde din nye velour sofa i her på siden. Vi har nemlig et bredt udvalg af velour sofaer i forskellige farver, så vi kan garantere dig, at du kan finde et bredt udvalg af sofaer i mange farver.

Er du typen der elsker farver i dit hjem? Så er du helt klart kommet det rigtig sted hen, du kan finde velour sofaer i mere end 10 forskellige farver i vores sortiment og der kommer hele tiden nye farver til! Men det handler ikke kun om farven på sofaen, for du skal også sidde eller ligge godt i sofaen. Derfor har vi nøje udvalgt de sofaer, som har den bedste komfort på markedet, så du både kan finde et bredt udvalg af velour farver, men også kun sofaer med den bedste komfort!

Disse farver kan du finde på siden:

 1. Gul 
 2. Beige
 3. Blå
 4. Grå
 5. Navy
 6. Grøn
 7. Sort
 8. Mørkegrå
 9. Mørke blå
 10. Mørke grå
 11. Mørke grøn
 12. Turkisgrøn
 13. Bronze
 14. Rosa
 15. Rød

Vedligeholdelse af en velour sofa?

Nu har vi snakket en del om farver og komfort, så den sidste ting der er vigtigt at komme ind på, er selvfølgelig vedligeholdelse af din nye velour sofa. Du har måske fået afvide før, at der er utrolig meget vedligeholdelse ved en velour sofa? Men det er altså ikke korrekt! For en af de største grunde til at velour er blevet så populært i Danmark er at, det er utrolig slidstærkt og hårdfør overfor diverse væsker og skidt. 

Det kan være ungerne hopper lidt i sofaen eller du måske taber nogle popkorn en fredag aften, det er helt lige meget for det eneste som sker, er at lurven bliver trykket fladt. Men det kan nemt og hurtigt løse, ved at køre hånden hen over så vil lurven rejse sig igen og den vil ligne sig selv igen. 

Har du fået mere blod på tanden med at købe en velour sofa? Så er du velkommen til at kigge nærmere på vores udvalg og se om der ikke skulle være en sofa for dig! Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi besvare dine spørgsmål indenfor 12 timer.