Svane

Svane senge – Norsk innovation siden 1937

Komfort og funktion til en bred målgruppe er nøgleord, når det gælder senge fra Svane. Den norske sengeproducent startede op i 1937 og har dermed over 85 års erfaring med senge. I dag består sortimentet af både Svane-elevationssenge, Svane-kontinentalsenge, boxmadrasser og madrasser. Hvis de luksuriøse senge lyder for dyre til din smag, men du ikke vil gå glip af god komfort, kan du ofte finde Svane-senge på tilbud. 

Innovative teknologier i Svane senge

“Det er det indre, der tæller” lyder sloganet bag Svane-sengene, og det er ikke uden grund. Både Svane-elevationssenge, Svane-kontinentalsenge og boxmadrasser er nemlig udviklet med innovative teknologier. Her kan du møde nogle af dem:

  • IntelliGel former sig efter kroppen og giver en unik trykaflastning. I en Svane-seng med IntelliGel kommer du til at ligge skønt, mens den bløde seng former sig om dig – samtidig med at du får støtte. IntelliGel tager stor højde for dine hofter og skuldre, så hvis du har skavanker der, er denne Svane-seng et godt tilbud til dig.
  • DuoSystem giver fjedermadrassen i din Svane-seng to blødhedsgrader. Den ene side af madrassen er blødere end den anden, så du kan blot vende madrassen i din seng fra Svane, hvis du på et tidspunkt i dit liv føler et andet behov. Blødheden bliver skabt i polstringen og bliver ikke påvirket af fjedrene.
  • PluraSone holder rygsøjlen lige, da teknologien indeholder zoneinddelte fjedre, så affjedringen passer til de pågældende kropsdele. Overgangene mellem zonerne bliver udlignet, hvilket er unikt hos Svane-senge.
  • Cirrus Fiber er et polstringsmateriale, som bliver brugt i topmadrassen Svane Temptation. Du kan både bruge den på din Svane-elevationsseng, Svane-kontinentalseng eller en Svane-seng på tilbud. Topmadrassen er både ventilerende og temperaturregulerende, så du vil aldrig opleve hverken fugt, kondens, svampe eller husstøvmider i din Svane-seng.

Svane senge med blik for bæredygtighed

Det er en kerneværdi for Svane-brandet, at sengene er bæredygtige, og at produktionen foregår på en miljøvenlig vis. Derfor genanvender Svane alle skumgummiafskæringer i virksomhedens egen skumgummiproduktion. Og alt andet emballage og affald fra Svane-sengene bliver sendt til genindvinding eller genbrug. Desuden produceres Svane-sengenes madrasser med “Øko Tex 100”-mærkede råvarer. 

Som noget helt unikt går Svane ind for at minimere sundhedsrisikoen på arbejdspladserne. En investering i Svane-senge er altså også en investering i ansvarlighed for både arbejdsmiljø og vores omverden.