Nexus Harmony 160×200 cm

Nexus Harmony 160×200 cm, Nexus Harmony 160×200 cm
Nexus Harmony - Kontinental - 160x200 cm

Harmony 200 dobbeltsengen er et godt valg for dem, der ønsker et behageligt sted at sove. Den er lavet af bløde og holdbare materialer, der gør det til en fornøjelse at sove på den. Sengen har også en komfortabel madras og lagner af høj kvalitet, der vil gøre det nemt at få en god nats søvn.                          

Harmony 200 dobbeltsengen er et fremragende valg for dem, der er på udkig efter en komfortabel og rummelig seng. Denne seng er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket gør den langtidsholdbar. Derudover er sengen meget nem at samle, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ikke er mekanisk begavede.    

  • Ergonomisk sund dobbeltseng med høje fjedre
  • Yderst komfortabel latex topmadras
  • 25 års garanti på rammebrud og fjederbrud
  • Husk at vælge ben og evt. gavl til din nye seng

Produktinformation

ProdukttypeDobbeltseng
FarveAustralia Sort
MadrasMatt. Harmony FB 160×200 S Australia Bla
TopmadrasCool Topmatt. 160×200 50 mm latex
Bredde (cm)160
Længde (cm)200

Derfor anbefaler vi en Harmony 200 dobbeltseng

Fordelene ved Harmony sengen er mange. Nogle af fordelene omfatter øget mental og fysisk sundhed, reduceret stressniveau og et mere fredeligt miljø.

Vi anbefaler denne Harmony 200 dobbeltseng, fordi:

1) Det er et produkt af høj kvalitet, der helt sikkert opfylder dine behov.

2) Den er lavet af holdbare materialer, der holder længe.

3) Den har en stor værdi for prisen.        

Harmony 200 dobbeltsengen er et godt valg, hvis du er på udkig efter en komfortabel seng. Det er også et godt valg, hvis du ønsker en seng, der passer til et stort antal personer.               

Hvis du er på udkig efter en komfortabel og luksuriøs seng, skal du ikke lede længere end til Harmony dobbeltsengen. Denne seng er perfekt til ethvert rum i dit hjem, og den har masser af funktioner, der gør din søvnoplevelse sublim.

Harmony dobbeltsengen er først og fremmest designet med komfort i tankerne. Den har et slankt design, der helt sikkert vil passe til ethvert rum i dit hjem. Derudover leveres sengen med en række forskellige pudeindstillinger, der passer til dine personlige præferencer. Du kan vælge mellem bløde og fluffy puder og faste og støttende puder.

Endelig har Harmony 200 dobbeltsengen et væld af andre funktioner, der vil gøre din søvnoplevelse uforlignelig. For eksempel har den en støjsvag drift, der ikke forstyrrer dig i de sene nattetimer. Desuden er madrassen fremstillet af materialer af høj kvalitet, der vil sikre dig mange års uafbrudt søvn.

Se hele udvalget af dobbeltsenge 160×200 cm her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*