Smarty sovesofa med opbevaring

Smarty sovesofa med opbevaring
Extra sovesofa 2,5 pers poc. Plat Ant

En smart 2-personers sovesofa med mindst mulig udvendig bredde. Velegnet til smalle rum. Pocketfjedrene sikrer en god sidde- og liggekomfort. Plads til opbevaring i ryglæn. Smarty lever virkelig op til Hovdens vision om at gøre små rum større. Med denne sovesofa i hjemmet, kan du både få mere opbevaringsplads, men du får altså også en sofa/sovesofa med en utrolig god komfort. 

Denne smarte 2-personers sovesofa lever virkelig op til Hovdens vision om at gøre små rum større. Du får her en sovesofa med mindst mulig ydrebredde, men når du så slår sengen ud, så får du en 140×200 cm stor seng
 
  • Pladsbesparende
  • Fås i 5 klassiske farver
  • Madrasmål 140×200
  • Rullemadras medfølger

Produktinformation

ProdukttypeSovesofa med opbevaring
FarvePlatina Antracite
Fjerdertype:Pocket
Antal personer:2 personers
Bredde (cm)149
Højde (cm)83

Derfor anbefaler vi smarty sovesofa med opbevaring

Hvis du leder efter en sofa som også kan bruges som sovesofa. Så er denne smarty sovesofa med opbevaring helt klart noget du skal kigge nærmere på. Det er en sovesofa hvor du både for masser af opbevaringsplads, men også en komfort fra en anden verden. Der er brugt nogle utrolig gode fjerder som blandt andet gør, at komforten er helt i top!

Mange tror at en sovesofa ikke er særlig god at sove på, men det er en faktisk ikke rigtigt. For med den rigtige sovesofa i hjemmet, kan du få en bedre eller ligeså god komfort som du kan med en seng. Derfor er det også oplagt at købe en sovesofa med opbevaring, hvis du bor i en mindre lejlighed eller måske et lille hus. for du får både en sofa, en sovesofa og masser af opbevaringsplads, med denne smart sovesofa.

Se hele udvalget af sovesofa med chaiselong.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*