DanaDream vinterdyne 135×220

danadream vinterdyne, DanaDream vinterdyne 135×220
DanaDream vinterdyne 135x200, varm

Er du en af de typer som altid fryser i de kolde måneder? Så skal du helt klart investere i en vinterdyne til soveværelset! Med en vinterdyne vil du kunne holde varmen selv i den koldeste tid. Dana Dream vinterdyne er en af de bedste indenfor sin kategori. Den er med fiberfyld og så har den også superdry teknologi, som kan transporterer fugt væk fra din krop.

Der er mange fordele ved en vinterdyne. Se nogle af dem herunder:     

  • Fås kun online!
  • Med fiberfyld, der giver en åndbar dyne
  • Let at vaske ved 60 grader
  • Tørrer hurtigt

Produktinformation

ProdukttypeVinterdyne
SæsonVinter
Vægt1320
Materiale100% bomuld
Bredde (cm)135
Længde (cm)220

Derfor anbefaler vi Danadream vinterdyne

En blød og fyldig vinter fiberdyne med fyld af en unik blanding af microfibre og og 3D fibre behandlet med SuperDry teknologi, der transporterer fugten væk fra kroppen. Den er derfor både oplagt som vinterdyne, men faktisk også som sommerdyne. Og nu tænker du måske at det vil den være alt for varm til om sommeren, men på grund at den er lavet af 100% bomuld, så er den faktisk også temperaturregulerende og derfor vil du også kunne sove med den om sommeren.

Fyldet i denne vinterdyne har en højere vægt for at opnå den fornødne varmegrad. Derfor er denne type dyne tungere end dyner med naturfyld, men som oftest også billigere.

Alt i alt hvis du skal have en god vinterdyne, som både kan holde dig varm men som også er utrolig lækker at sove med, så er denne danadream vinterdyne det helt rigtige valg for dig. 

Se også hele udvalget af vinterdyner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*