Svane kontinentalseng

svane kontinentalseng, Svane kontinentalseng
Svane Zonic Dynamic - Kontinental - 150x200 cm

Svane kontinentalseng er en smuk og elegant kontinentalseng fremstillet i massivt træ. Det smukke ydre byder på et moderne og eksklusivt design som vil pynte ethvert soveværelse.

Med denne kontinentalseng får du en fantastisk smuk seng med gavl, i et elegant design der udstråler Svanes høje kvalitet.

Sengen bygger på avanceret sengeteknologi, der borger for en fantastisk liggekomfort, og lavet i de bedste materialer, der holder i mange, mange år. Derfor får du også hele 25 års garanti med senge fra Svane.

Kontinentalsengens opbygning med flere madrasser og tre lag fjedre giver en fantastisk komfort, du ikke finder i andre senge. Med én stor liggeflade over hele sengen, med Svanes DynamicZone komfortzoner og med 3 cm IntelliGel, kan du ikke andet end ligge skønt her.

Produktinformation

ProdukttypeKontinentalseng
FarveNordic birch
Kapacitet2 sovepladser
Højde45 cm
Bredde150 cm
Længde200 cm
FjerdertypePocket

Derfor anbefaler vi svane kontinentalseng

En aldeles fremragende svane kontinentalseng der kan alt det man efterspørger og lidt mere til.

På toppen ligger en blød og fyldig, 6 cm høj topmadras til dobbeltseng. Indeni har topmadrassen det specialudviklede Elastec. Betrækket har en ekstra tyk og lækker polstring med Cirrus Fiber, som er temperaturregulerende og ventilerende. Betrækket lynes nemt af og kan vaskes ved 60 grader, så du let kan holde din seng ren, frisk og hygiejnisk.

Med denne kontinentalseng fra svane i soveværelset, vil du både få en seng med den bedste komfort du kan finde, men også en kontinentalseng som vil være med til at løfte rummet, på den måde at den vil give noget til din indretning i rummet.

En smuk og elegant kontinentalseng der er produceret i massive træplanker. Udseende er stilrent og moderne.
Svane kontinentalseng er altså en seng mange er begejstret for. Tager man et kig på det svenske, tyske og norske forbruger magasin som udarbejde en test blandt flere forskellige senge, uafhængigt af hinanden. Så har denne kontinentalseng fået topscorer hele vejen igennem. Kaster man blikket videre til selve forbrugerne vil man hurtigt kunne danne sig et overblik over de 4,4 stjerner den har modtager ud af 5 mulige af 128 købere i skrivende stund.

Se hele vores udvalg af kontinentalsenge her.

Find alt til soveværelset her.

Se videoen herunder og få gode råd til at vælge den rigtige kontinentalseng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*