Casablanca 140×210 cm seng

Casablanca 140×210 cm seng, Casablanca 140×210 cm seng
Casablanca - Kontinental - 140x210 cm

Casablanca kontinental 140×210 seng er en af de smukkeste senge på markedet lige nu! Det er en seng som vil tage lidt plads i soveværelset, men den er helt klart pladsen værd. Det smukke ydre byder på et moderne og elegant design, som vil passe perfekt ind i det moderne hjem.

  • Kontinentalseng med én stor liggeflade
  • 5 komfortzoner for, høj komfort
  • Fleksibel topmadras med tempererende latexkerne
  • Vælg mellem fem farver
  • Husk ben til din nye seng 

Som noget ekstra vil du finde opbevaringsrum under madrassen, så der er altså og rig mulighed for at få mere opbevaringsplads i soveværelset med denne kontinentalseng fra casablanca.

Produktinformation

ProdukttypeKontinentalseng
FarveNavy / Velour
Sovepladser2
Længde210 cm
Bredde140 cm
Dybde210 cm
FjerdertypePocket

Derfor anbefaler vi Casablanca kontinental 140×210 seng

En fremragende kontinentalseng der kan alt det man efterspørger og med en komfort i verdensklasse.

Sengen giver god komfort på én stor liggeflade. Både underboksene og den øverste madras har fjedre, som giver god støtte. Madrassen har 5 komfortzoner, der søger for, at hofter og skuldre synker lidt mere ned i madrassen så kroppen derfor får den bedste støtte. Når rygsøjlen ligger, så dens naturlige krumning understøttes, vågner du op med en frisk og veludhvilet krop.

Med denne kontinentalseng i soveværelset, vil du få en seng som vil give dig den bedst mulige komfort der er muligt. Udover en helt fantastisk komfort, vil du også få en seng, som vil give din indretning i rummet et skub. Den vil hurtigt tage meget af pladsen i rummet og derfor vil den også være den som sætter stemningen. 

En smuk og elegant kontinentalseng der er produceret i massive træplanker. Udseende er stilrent og moderne.
Casablanca kontinental 140×210 seng er altså en seng mange er begejstret for. Tager man et kig på det svenske, tyske og norske forbruger magasin som udarbejde en test blandt flere forskellige senge, uafhængigt af hinanden. Så har denne seng fået topscorer hele vejen igennem. Kaster man blikket videre til selve forbrugerne vil man hurtigt kunne danne sig et overblik over de 4,4 stjerner den har modtager ud af 5 mulige af 128 købere i skrivende stund.

Se hele udvalget af kontinentalsenge her.

Find alt til boligen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*