Auping Essential Elevationseng 180×210 cm

Auping Essential, Auping Essential Elevationseng 180×210 cm
Auping Essential - Elevation - 180x210 cm

Auping Essential er en elevationsseng som er i mange danske hjem og det er da hellere ikke uden grund! For du for her rigtig meget seng for pengene. Sengens smukke design vil pryde ethvert soveværelse, derudover vil det give dig en komfort fra en anden verden.

De slanke linjer gør Auping Essential til den helt rigtige seng til dig, der er vild med design.

De forskellige farver og stilmuligheder gør at du let kan tilpasse sengen til din indretningsstil. Alt er nøje gennemtænkt, så du får glæde af den i mange år.

Her er sengerammen udstyret med elevationsbund og to luksuriøse springmadrasser med trykaflastende skulderzoner.

  • Prisbelønnet design
  • Dobbeltseng med elevation
  • Luksuriøs madras med optimal støtte
  • 5 års garanti på ramme og madras
  • 60 dages komfortgaranti

Produktinformation

ProdukttypeElevationsseng
FarveWarm Grey
Sovepladser2
Længde:210 cm
Højde:37 cm
Bredde:180 cm
Inkl madras?Ja

Derfor anbefaler vi Auping Essential elevationsseng 

En helt fantastisk seng fra auping essential, med denne seng i soveværelset vil du kunne få den bedst tænkelige nattesøvn hver nat!

Den bemærkelsesværdige seng har modtaget en række designpriser. I 2012 vandt Auping Essential sengen Red Dot Design Award. Red Dot Design Award er en af verdens mest eftertragtede designpriser, tildelt af en jury af specialister fra hele verden.

Samme år vandt sengen den prestigefyldte iF Product Design Award, som gives til innovative produkter, der scorer højt på en lang række parametre, herunder designkvalitet, ergonomi og indvirkning på miljø.

Som mange andre elevationssenge kan du køre den op i ryggen og fødderne med en fjernbetjening, det er utrolig godt hvis du i forvejen har nogle skavanker i ryggen eller hofterne.

Selve sengen er utrolig nem at rengøre og det kræver ikke mange minutter. Du kan nemt og hurtigt støvsuge den for diverse og derefter sammensætte sengen igen og bruge den.

Se hele vores udvalg af elevationssenge her.

Find alt det bedste til dit hjem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*