Auping Noa Elevation 180×200 cm

Auping Noa, Auping Noa Elevation 180×200 cm
Auping Noa - Elevation - 180x200 cm

Auping noa elevationsseng er en elegant og smuk seng der vil pynte enhver soveværelse. Et strømlinet design giver rummet et strejf af luksus.

  • Funktionel elevationseng i 180×200 med mulighed for hjul
  • Solidt og bæredygtigt materiale
  • Sengen er produceret på bæredygtig Co2 neutral fabrik
  • Dansk design med elegante, Nordiske detaljer

Auping Noa er lavet med kærlighed, og det kan ses. Det er en seng med elegante detaljer. Sengens sider er lavere i hoved- og fodenden end i midten, hvorved der opstår en “bølge” i designet, som giver sengen et unikt udtryk. Sengerammen hviler på tilspidsede ben, der skråner let indad, så sengen ser ud til at svæve over gulvet. Hovedgærdet har udskårne lameller og buede sider, så det indrammer sengen og skaber en følelse af tryghed.

Sengen kan fås i 6 bejdsede farver. Inspireret af, hvad vi ser i naturen, er farverne afdæmpede og rolige og passer perfekt til det skandinaviske hjem. Med denne elevationsseng fra auping noa i soveværelset, vil du kunne sove perfekt hver nat!

Produktinformation

Produkttype:Elevationsseng
Farve:Balanced oak
Sovepladser:2
Længde:200 cm
Højde:36 cm
Bredde:180 cm
Ben model:Høj

Derfor anbefaler vi Auping Noa elevationsseng

Auping Noa elevationsseng er en solid og flot bygget seng med elegant og flot finish. Der er plads til 2 personer i sengen.

Sengen bliver rost på både solid konstruktion og den høje brugervenlighed. Dette kan også ses hvor elevationssengen har klaret sig godt i test både hos det danske forbrugerråd tænk.dk og det svenske Råd & Rön.

Noa er designet af den danske arkitekt og designer Eva Harlou. Eva Harlou er dansk og uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus i 2003. Hendes skandinaviske sans for form, funktion og æstetik går igen i alle hendes design.

Her for du en stilren seng fra Auping der klare alle nattens udfordringer.

Se hele udvalget af elevationssenge her.

Find alt til soveværelset her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*