Magna Seng Kontinental 160×200 cm

Magna Seng, Magna Seng Kontinental 160×200 cm
Magna Diamond - Kontinental - 160x200 cm

Magna seng er et vidunder uden lige, med dens smukke og elegante design vil den passe pynte dit soveværelse op til det mest luksuriøse soveværelse i Danmark og så vil den give dig en komfort fra en helt anden verden! . Et moderne og elegant design, som ikke er set før.

  • Håndbygget omhu og finesse fra yderst til inderst
  • Tre lag fjedre giver præcis støtte til hele din krop
  • Allergivenlig, åndbar og utroligt komfortabel oplevelse
  • 25 års garanti
  • Husk at vælge ben og evt. gavl

Her får du altså en seng i ypperligste kvalitet. Sengen er bygget op som en kontinentalseng og den kendetegnes ved de dybe lag fjedre, som giver en uovertruffen støtte og affjedring. Topmadrassen er lavet af markedets allerbedste materialer og sørger for den ultimative følelse af komfort.

Tilvælg evt. gavl, som fås i det samme smukke stof som resten af sengen. Vælg mellem 6 farver til seng og gavl i det eksklusive Magna tekstil.

Produktinformation

ProdukttypeKontinentalseng
FarveMagna grå
Sovepladser2
Længde: 200 cm
Højde: 24 cm 
Bredde: 80 cm
Fjerdertype:Bonell

Derfor anbefaler vi Magna seng

Magna Diamond kontinentalseng er en solid og flot bygget seng med et meget moderne design. Der er plads til 2 personer i sengen.

Sengen bliver rost på både solid konstruktion og den høje brugervenlighed. Dette kan også ses hvor kontinentalsengen har klaret sig godt i test både hos det danske forbrugerråd tænk.dk og det svenske Råd & Rön.

En Magna-seng er form og funktion i sin egen klasse. Design- og håndværkskvaliteten kommer til udtryk i alle detaljer; lige fra dobbelte syninger og lækre tekstiler. Magna er håndbygget kvalitet hele vejen igennem, bygget af naturlige materialer fremstillet uden skadelige stoffer.

Med denne seng i soveværelset, vil du opleve en træng til at sove mere, fordi du simpelhen ikke kan få nok af sengens komfort.

Se alle vores kontinentalsenge her.

Find alt indenfor bolig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*