Carpe Diem Seng

Carpe Diem Seng, Carpe Diem Seng
Carpe Diem KORNÖ Kontinentalseng Carpe Diem

Carpe deim seng er en af de flotteste senge på markedet lige nu, og så kan den faktisk fåes ret billigt i forhold til mange andre modeller i samme kvalitet. Sengen er en elegant og smuk kontinentalseng der vil pynte enhver soveværelse. Et smuk og unikt design som vil give rummet den står i et løft op!

Du kan vælge et stof og en farve, så Kornö matcher din smag og indretningspræferencer. Når du køber en seng, kan du vælge et af de 16 gratis stoffer, der er en del af Carpe Diems klassiske kollektion. Hvis du ønsker det, kan du også vælge et af de 20 forskellige stoffer i deres eksklusive kollektion mod et ekstra gebyr.

Alle de materialer, der anvendes ved fremstilling af Carpe Diem senge, er nøje udvalgt efter kvalitet, komfort og miljøvenlighed. Den Talalay latex, der bruges i madrasserne, og bomuldstekstilet i dyner og tilbehør er Öko-Tex® godkendt. Og der er lagt stor vægt på kun, at anvende økologisk bomuld uden skadelige flammehæmmere eller farvestoffer.

Alt i alt for du altså en seng af højeste kaliber til en pris som de fleste kan være på. Hvorfor købe en billig seng, som du skal skifte ud om år, når du kan få en seng som kan holde mere end 10 år for lidt mere.

Produktinformation

ProdukttypeKontinentalseng
Farver20 forskellige
Sovepladser2
Højde:115 cm
Bredde: 160 cm
Levering:3- 5 uger
Pris fra:17.990 kr

Derfor anbefaler vi Bosch Carpe Diem Seng

Carpe Diem seng er en solid og flot bygget kontinentalseng, som vil blæse dig bagover når du først har prøvet at lægge i den. Hvis du vælger en seng ud fra komfort, så er denne kontinentalseng fra carpe diem det helt rigtige valg for dig.

Sengen bliver rost på både den solide konstruktion og den høje komfort. Dette kan også ses hvor sengen har klaret sig godt i test både hos det danske forbrugerråd tænk.dk og det svenske Råd & Rön.

Alle Carpe Diem senge er svanemærket. Det betyder at de opfylder alle de krav, som Svanemærket stiller til miljøvenlighed gennem hele sengens levetid. Der anvendes ikke træ fra truede skove, men udelukkende fra miljøgodkendt skovbrug.

Her for du en seng af højeste klasse, som du vil sætte pris på mange år frem!

Se hele udvalget af kontinentalsenge her.

Find alt til det moderne hjem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*